Jaga Low-H2O radiatoren

jaga radiatoren low h2o

De Jaga Low-H2O radiatoren zijn energiebesparend en hebben een strak, modern design. Zo is het model Tempo door KIWA verkozen tot zuinigste radiator van Nederland en heeft het type Strada de gerenommeerde prijs ‘IF Design Award’ gewonnen voor de vormgeving van de radiator.

Jaga radiatoren catalogus

Technea heeft alleen Jaga radiatoren met de Low-H2O technologie in de catalogus. Dit vanwege de duurzame, energiebesparende technologie waarmee deze design radiatoren werken. Daarnaast leveren we ook aansluitsets. Hieronder staan de modellen die wij leveren.

Prijslijst, handleidingen en informatie

In het linker blauwe menu (of klik op de types hierboven) vind je per product een prijslijst, handleidingen en meer informatie.

Technea leverancier van Jaga Low-H2O verwarming

We hebben de Jaga Low-H2O radiatoren aan ons assortiment toegevoegd om je, ongeacht je verwarmingswens, te kunnen helpen. Naast deze prachtige design radiatoren, leveren we ook lage temperatuur vloerverwarming, wandverwarming, klimaatplafonds, convectorputten en plintverwarming.

Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact op met Arjen Schots via 058 – 288 47 39 of info@technea.nl

Contactgegevens

Technea Duurzaam

Technea Duurzaam
Pallasweg 13
8938 AS Leeuwarden
T 058 - 2884739
E info@technea.nl
Ma t/m Vr - 08:30 - 17:00
Routebeschrijving


Over ons

Sinds 1998 zijn we gespecialiseerd in duurzame installatietechniek. Ons assortiment bevat selectief gekozen producten waarmee je (deels) onafhankelijk wordt van het energiebedrijf. Naast levering, ondersteunen we installateurs / calculatiebureaus en architecten met technisch advies, calculaties en hulp bij subsidies.


MVO-prijs 2015

Technea Duurzaam winnaars Koplopersproject 2015

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in