Energiemonitor gas en water

smappee-gaswater-header.jpg

De eerste slimme gas- en watermonitor

Maak kennis met het zusje van Smappee. Smappee maakt van je woning eenvoudig een Smart Home. Zo heb je altijd en overal inzicht in het gas- en waterverbruik via de gratis app voor smartphones en tablets. Het enige wat jij hoeft te doen, is de sensoren op je meters bevestigen en Smappee doet de rest.

Leer, bespaar en verander je gewoonten

Dankzij Smappee leer je jouw woning iedere dag een beetje beter kennen. Je krijgt inzicht in het gas- en waterverbruik in je woning en je ziet per dag, per maand of per jaar hoeveel je hebt verbruikt en wat het bijbehorende kostenplaatje is. Wil je besparen? Met kleine aanpassingen bereik je met gemak een besparing van 10% of meer.

Veiligheid

Smappee houdt niet alleen je gas- en waterverbruik in de gaten, maar geeft je ook een waarschuwing als er abnormaal veel gas of water wordt verbruikt. Heb je een lekke kraan of gasleiding? Geen zorgen, Smappee slaat alarm. Is je gas- en watermonitor gelinkt aan de Smappee energiemonitor? Dan krijg je zelfs meteen een waarschuwing via de app, waar je ook bent.

Voordelen

  • Realtime je verbruik monitoren
  • Helpt je besparen op je energiefactuur
  • Smappee slaat alarm bij abnormaal gebruik
  • Eenvoudige installatie dankzij de zelfklevende montageplaatjes
  • Inclusief gratis app + updates voor IOS en Android
  • Inclusief temperatuur- en vochtigheidssensor
  • Zonder abonnementskosten

Verpakkingsinhoud

1x Smappee gas- en watermonitor €119,- incl. BTW
1x optische sensor
1x magnetische sensor
3x zelfklevende montageplaatjes
2x AA-batterijen

Een perfecte match met de Smappee energiemonitor

Smappee gas- en water is met de Smappee energiemonitor het perfecte plaatje om via de app inzicht te geven op je hele energiehuishouden. Met de Smappee energiemonitor bespaar je tot 30% op je stroomkosten, met de Smappee gas-en watermonitor bespaar je met gemak vanaf 10% op je gas- en waterverbruik. Dit is voor het Smappee koppel dus een forse besparing op je energiefactuur!

smappee-aanbieding(1).jpg

Interesse in Smappee?

Neem dan contact op via 058 - 288 47 39 of stuur een e-mail naar info@technea.nl . Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Technea Duurzaam

Technea Duurzaam
Pallasweg 13
8938 AS Leeuwarden
T 058 - 2884739
E info@technea.nl
Ma t/m Vr - 08:30 - 17:00
Routebeschrijving


Over ons

Sinds 1998 zijn we gespecialiseerd in duurzame installatietechniek. Ons assortiment bevat selectief gekozen producten waarmee je (deels) onafhankelijk wordt van het energiebedrijf. Naast levering, ondersteunen we installateurs / calculatiebureaus en architecten met technisch advies, calculaties en hulp bij subsidies.


MVO-prijs 2015

Technea Duurzaam winnaars Koplopersproject 2015

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in