Zonnepanelen & Omvormers

zonnepanelen-omvormers-constructiemateriaal.jpg

Zonnepanelen & omvormers

Technea is een totaal-leverancier op gebied van zonnepanelen. Naast pv-panelen leveren wij ook (hybride) omvormers en constructiemateriaal. Het assortiment is nauwkeurig geselecteerd op kwaliteit, de eigenschappen en de toepasbaarheid. Of het nu gaat om een kleine zonnestroominstallatie of weilanden vol zonnepanelen, wij hebben de juiste oplossing.

Wat mag je verwachten van Technea Duurzaam?

Als leverancier verkopen wij niet rechtstreeks aan particulieren. Dit verloopt altijd via een eigen of één van onze aangesloten installateurs. Afhankelijk van de grootte van het project ontvang je vlot een offerte van ons (tot sets van 20 pv-panelen). Bij grotere projecten is er vaak wat meer tijd nodig om je een vakkundig voorstel te doen. Andere diensten:

  • Technische ondersteuning bij de opname
  • Geven je tips en trucs bij de voorbereiding
  • Selecteren van het beste (montage) materiaal voor het project.
  • Maken dak-tekeningen
  • Hulp bij subsidies en BTW teruggaaf

Merken zonnepanelen

Ons assortiment bestaat uit zonnepanelen van het merk Recom Solar. Deze Duitse fabrikant is de op twee na grootste zonnepanelenproducent van Europa. Wij hebben dan ook een breed aanbod met vermogens tussen de 260 en 280 Wattpiek. Ook de materiaalkeuze en kleur van het materiaal varieert. Zo zijn er aluminium en compleet zwarte pv-panelen.

Vergroot afbeelding dakconstructie-zonnepanelen-pv
Vergroot afbeelding omvormers-pv-zonnepanelen-technea-solax
Vergroot afbeelding recom-zonnepanelen-pv-technea

Omvormers

Voor de omvormers werken we hoofdzakelijk samen met fabrikant Solax Power. Zij verkopen hun producten wereldwijd in meer dan 20 landen. Wij verkopen 1fase omvormers, 3fase omvormers en hybride systemen, de range varieert tussen de 1k en de 20k.

Constructiemateriaal

Wil je zeker weten dat de zonnepanelen veilig op het dak liggen? Dan kies je voor het constructiemateriaal van Jual Solar. Wij leveren opstellingen voor oost/west, hellende daken, platte daken en voor thermische collectoren.

Garanties Technea

Wij geven 10 jaar fabrieksgarantie op zonnepanelen, omvormers en constructiemateriaal.

Meer informatie

Onder de subpagina’s vind je diverse documentatie. Natuurlijk kun je bij vragen contact opnemen. Collega’s Lieuwe en Martijn geven graag antwoord op je vragen. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 te bereiken via 058 - 288 47 39. Een e-mail kun je sturen naar info@technea.nl.

Contactgegevens

Technea Duurzaam

Technea Duurzaam
Pallasweg 13
8938 AS Leeuwarden
T 058 - 2884739
E info@technea.nl
Ma t/m Vr - 08:30 - 17:00
Routebeschrijving


Over ons

Sinds 1998 zijn we gespecialiseerd in duurzame installatietechniek. Ons assortiment bevat selectief gekozen producten waarmee je (deels) onafhankelijk wordt van het energiebedrijf. Naast levering, ondersteunen we installateurs / calculatiebureaus en architecten met technisch advies, calculaties en hulp bij subsidies.


MVO-prijs 2015

Technea Duurzaam winnaars Koplopersproject 2015

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in