Plintverwarming

Plintverwarming

Plint_verwarming_technea_duurzaam

Plintverwarming is zeer geschikt voor woningen en bedrijfspanden. Het creƫert een warme luchtsluier en schermt koudeval af. Een plintradiator geeft een infrarode stralingswarmte (warmtegevoel) af en reageert erg snel. Daarnaast is het prima te combineren met wand- en vloerverwarming. Ben je installateur, voorschrijver, architect of particulier en ben je op zoek naar een energiezuinig en snel reagerend verwarmingssysteem? Kies dan voor plintverwarming.

Voordelen plintverwarming

  • Snelst reagerende verwarmingssysteem
  • Energiezuinig
  • Combinatie met wand- en vloerverwarming mogelijk
  • In bestaande bouw: eenvoudige, efficiĆ«nte installatie
  • Schermt "koudeval" van wanden en raampartijen af

plintverwarming-radiator-kachel-woonkamer-klein.jpg

Verwarmingselement Plintverwarming

De verwarmingselementen bestaan uit een koperen buis, waarop speciaal gevormde aluminium verwarmingslamellen worden getrokken (Variotherm patent!). Daardoor wordt een aanzienlijke rendementsverbetering bij lage temperatuur verwarming bereikt.

Variotherm plintradiator geschikt voor nieuwbouw en renovatie

De plintradiator bestaat uit een koperen buis waarop speciale aluminium-warmtelamellen zijn gezet (Variotherm patent). Dat zorgt voor een aanzienlijke rendementsverbetering bij een lage temperatuur verwarming. Het design van de plintkachel is volledig naar jouw wens. Wil je een houten omlijsting? Dan kies je voor plintverwarming Classic. Is er sprake van een gekleurde achterwand? Kies dan voor de Delta-versie. De metalen omlijsting is verkrijgbaar in de door jou gewenste kleur. Zo is de plintradiator bijna onzichtbaar.

Voor keuken, serre, woonkamer of bedrijfsruimte

De Variotherm plintverwarming is zeer eenvoudig te installeren en bijna overal toepasbaar. Bijvoorbeeld in een keuken, aanbouw, schoolgebouw of kantoorpand. Een extra voordeel is dat de plintkachel bijna onzichtbaar is en op lage temperatuur (LTV) werkt. Dat betekent lage stookkosten, maar wel snel aangename warmte.

Plintverwarming en Maatwerk

Plintverwarming is gemakkelijk toe te passen in alle bouwplannen - zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw. Wanneer er bijzonder weinig plaats beschikbaar is, is er de plintverwarming "mini".

Contactgegevens

Technea Duurzaam

Technea Duurzaam
Pallasweg 13
8938 AS Leeuwarden
T 058 - 2884739
E info@technea.nl
Ma t/m Vr - 08:30 - 17:00
Routebeschrijving


Over ons

Sinds 1998 zijn we gespecialiseerd in duurzame installatietechniek. Ons assortiment bevat selectief gekozen producten waarmee je (deels) onafhankelijk wordt van het energiebedrijf. Naast levering, ondersteunen we installateurs / calculatiebureaus en architecten met technisch advies, calculaties en hulp bij subsidies.


MVO-prijs 2015

Technea Duurzaam winnaars Koplopersproject 2015

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in